Grijanje na pelete - ekonomično uz dugotrajnu uštedu

Dani obnovljivih izvora energije u poslovnicama tvrtke Mariterm d.o.o.

Besplatna radionica na temu obnovljivi izvori energije27.09.2104. Mariterm je organizirao u svojim poslovnicama Rijeka, Pula i Zagreb besplatnu radionicu na temu obnovljivih izvora energije gdje je predstavio široku paletu proizvoda i rješenja za obnovljive izvore energije.

Cilj radionice OIE bio je upoznati građane Istarske, Primorsko-goranske i Zagrebačke županije sa solarnim kolektorima, pećima i kotlovima na pelete, dizalicama topline koji su ujedno i predmet natječaja jedinica lokalne samopuprave. Subvencije za nabavu i ugradnju navedenih proizvoda daje 180 jedinica lokalne samouprave u našoj zemlji, pa je stoga interes i potražnja građana jako velika.

Dani OIE samo je jedna od akcija koju provodi tvrtka Mariterm, te želimo naglasiti da svi zainteresirani građani mogu i nadalje posjetiti naše poslovnice i zatražiti stručne savjete o proizvodima i rješenjima za obnovljive izvore energije.

Prodajno-tehnički tim stoji našim kupcima na raspolaganju za sljedeće usluge:

Besplatna radionica na temu obnovljivi izvori energije
  • Besplatni izvid Vašeg doma
  • Usluga izrade projekta u suradnji sa ovlaštenim inženjerima strojarskih instalacija
  • Tehničko rješenje prilagođeno specifičnostima Vašeg objekta
  • Izračun isplativosti OIE sustava u odnosu na investiciju
  • Stručan nadzor kod ugradnje proizvoda
  • Preporuke za odabir ovlaštenih montažera
  • Ovjera jamstva na kupljene proizvode i sustave
  • Besplatna dostava kupljene robe do Vašeg objekta
  • Brza isporuka robe sa zalihe

Besplatna radionica na temu obnovljivi izvori energijeZainteresirani građani mogli su vidjeti u primjeni kako funkcionira peć na pelete, dizalica topline, za zagrijavanje tople potrošne vode Technibel, solarni sustav Solcraft, te se uvjeriti u siguran rad i koristi od proizvoda za obnovljive izvore energije.

U poslovnicama naše tvrtke biti će trajno postavljeni proizvodi i sustavi za obnovljive izvore energije, tako da pozivamo sve građane koji su zainteresirani za OIE proizvode i rješenja da nas posjete i kontaktiraju, a mi ćemo se potruditi ponuditi im najoptimalnije rješenje uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Mariterm odjel OIE!

Web Studio