Grijanje na pelete - ekonomično uz dugotrajnu uštedu

Obnovljivi izvori energije

Energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja

Dana 22.11.2016. Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je javni poziv za energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.

Saznajte više »

Energetska obnova višestambenih zgrada

Dana 17.10.2016. Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je javni poziv za energetsku obnovu višestambenih zgrada.

Saznajte više »

Dani obnovljivih izvora energije u poslovnicama tvrtke Mariterm d.o.o.

Dani obnovljivih izvora energije u poslovnicama tvrtke Mariterm d.o.o. Mariterm je organizirao u svojim poslovnicama Rijeka, Pula i Zagreb besplatnu radionicu na temu obnovljivih izvora energije gdje je predstavio široku paletu proizvoda i rješenja za obnovljive izvore energije.

Saznajte više »

Besplatna energija uz Solcraft solarni sustav

Besplatna energija uz Solcraft solarni sustav Budućnost je u rukama sunčeve energije: Ona jest i ostaje neiscrpivi izvor. Štednja energije čuva resurse i okoliš, povećava sigurnost opskrbe i štedi vaš novac. Solcrafte Style je savršena mješavina vrhunskog dizajna, vrhunske kvalitete i najbolje cijene...

Saznajte više »

Grijanje na pelete - ekonomično uz dugotrajnu uštedu

Grijanje na pelete - ekonomično uz dugotrajnu ušteduGrijanje na pelete je kvalitetno grijanje uz dugotrajnu uštedu, pa se sve veći broj kućanstva odlučuje za ovu vrstu grijanja. Osim što je ovaj način grijanja 100% ekološki, te ne zagađuje okolinu, također treba istaknuti da je ovaj energent lako nabavljiv sa vrlo prihvatljivom cijenom.

Saznajte više »

Web Studio